Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δάσκαλοι Ημαθίας - Δάσκαλοι Πιερίας 1-1

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με την ομάδα της Πιερίας. Πρώτοι κατάφεραν να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος στην άμυνα. Βέβαια, ο Φάνης, που ήταν ο τελευταίος αμυντικός δήλωσε στο τέλος ότι το λάθος έγινε επίτηδες για να ελέγξει τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας, Τέλη. Από την άλλη ο Τέλης παραπονιόταν γιατί με την ενέργεια αυτή δέχτηκε γκολ και ενδεχομένως να μετρήσει στην απόφαση του κόουτς σε ποιον θα δοθεί η φανέλα του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.
Μετά την ψυχρολουσία, η ομάδα μας άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου και να πραγματοποιεί πολλές ευκαιρίες, καθώς και ένα δοκάρι με τον Μουταφίδη, χωρίς να μπορέσει όμως να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ο κόουτς στην σύνθεση της ομάδας είχε ρίξει πολύ βάρος στην επίθεση αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πίεση προς τα αντίπαλα καρέ αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ ο Αδαλόγλου κατάφερε να ισοφαρίσει. Η ομάδα της Πιερίας, σε δυο τρεις αντεπιθέσεις που είχε, θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Το σφύριγμα της λήξης των δύο διαιτητών βρήκε τις ομάδες ισόπαλες και να ανανεώνουν το ραντεβού για μετά τις γιορτές του Πάσχα σε αγώνα που θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Πιερίας.
 Εδώ να σημειωθεί μια παγκόσμια πρωτοπορία, η χρησιμοποίηση δύο διαιτητών όπως προαναφέρθηκε, έναν σε κάθε περιοχή. Το πείραμα μπορούμε να πούμε ότι άφησε θετικές εντυπώσεις.   Ακόμη ένα γεγονός που αξίζει να σημειωθεί ήταν ότι η ομάδα μας μετά από χρόνια κατέβασε 22άδα ενώ έλειπαν και οι Λάντζος, Γουργούρης.
Μετά το παιχνίδι, σε τοπική καφετέρια, δεξιωθήκαμε την ομάδα της Πιερίας με ζύθο και ρεβανί και οι ομάδες αποχαιρετίστηκαν με ευχές για τις γιορτές του Πάσχα.
Λίγο ακόμα και δε θα χωρούσαν οι παίκτες στο πλάνο.


Η ομάδα της Πιερίας με τερματοφύλακα, έκπληξη, των Πλάτωνα

Για πρώτη φορά δε μας χωρούσε ο πάγκος

Φώτο από το έντονο ζέσταμα της ομάδας

Ο Παυλίδης εξηγεί στον κόουτς γιατί δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ο Πλάτωνας ζητά από τους παίκτες του, στο ημίχρονο, να χαλαρώσουν.

Με μπίρες έκλεισε το φιλικό.

Ο Κωστίκας δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι αν είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση η ομάδα θα είχε σημειώσει πολλά γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου