Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δάσκαλοι Βέροιας- Δικηγόροι Βέροιας 1-1

Την Τετάρτη 1-2 στον πρώτο  φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας, μετά τις γιορτές, με την ομάδα των Δικηγόρων ήρθε ισόπαλη με 1-1. Ο αγώνας έγινε στις 19:45 στο γήπεδο του Σταυρού σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Παρόλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σχετικά νεαρή ομάδα με γυμνασμένους παίκτες η εμπειρία των παικτών μας βοήθησε να γίνει ένας ανταγωνιστικό παιχνίδι με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Πρώτη προηγήθηκε η ομάδα μας μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Καραγιώργου και ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα των δικηγόρων ισοφάρισε ύστερα από 15 λεπτά περίπου με πλασέ από πολύ μακριά και πλάγια αφού ο τερματοφύλακας μας είχε βγει από την εστία του. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των δικηγόρων δυσκολεύτηκε να πατήσει την περιοχή της ομάδας μας, αντίθετα η δική μας ομάδα έχασε ευκαιρίες να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτοί που πίεσαν περισσότερο ήταν οι δικηγόροι χωρίς βέβαια να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Αντίθετα, αν και ο κόουτς Γκατζούφας έριξε μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση περνώντας μέσα τον Παυλίδη η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η λήξη του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με ένα ημίχρονο υπεροχής από την καθεμιά.
Στον αγώνα παρουσιάστηκαν για την ομάδα μας 14 ποδοσφαιριστές, κάποιοι ήταν άρρωστοι, κάποιοι αδικαιολογήτως απών, κάποιοι παραπλανήθηκαν από τον γενικό αρχηγό της ομάδας και παρουσιάστηκαν στο γήπεδο δύο ώρες νωρίτερα με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και ένας αδυνατεί να παίξει βραδινό παιχνίδι λόγω προβλημάτων στην όραση(κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια ειδικών γυαλιών νυχτερινής όρασης).
Πάντως η παρουσία κρίνεται καλή και τα μηνύματα αισιόδοξα για τη συνέχεια, καθώς πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα  δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο για μια πολύ καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρωτάθλημα "Ακριτίδεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου