Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δάσκαλοι Ημαθίας-Δικηγόροι Πέλλας 4-2

Ευχάριστο πονοκέφαλο είχε ο αρχηγός και κόουτς της ομάδας μας Γκατζούφας για τον καταρτισμό της 11άδας αφού είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δεκαοχτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες. Βέβαια, απουσίαζαν και πολλοί Πίου, αλλά αυτό δεν έγινε καθόλου αντιληπτό.
Η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο είχε στηθεί φοβερά και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει και να προηγηθεί πριν το τέλος του α΄ημιχρόνου με 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε και τέταρτο γκολ, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα των δικηγόρων ήταν να μειώσει σε 4-2. Εδώ να επισημάνουμε ότι οι Δικηγόροι είχαν πολύ καλές ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ αλλά βρήκαν απέναντί τους, το νέο μεγάλο αστέρι μας κάτω από τα δοκάρια Βασιλείου, ο οποίος αναγκάστηκε στα τελευταία λεπτά να πέσει στη γωνία της εστίας του και να αποκρούσει με αποτέλεσμα να λερώσει τη στολή του. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν ένα ο Μιχάλης ο Κωστίκας και τρία ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.
Το επόμενο φιλικό της ομάδας μας θα είναι στις 18 Δεκεμβρίου. Η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθούν σύντομα. Ακόμη την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. θα βρεθούν τα μέλη της ομάδας στο "Τρίγωνο" για να συζητήσουμε για την αγωνιστική παρουσία του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου