Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 19-12, Σταυρός-Εκπαιδευτικοί Ημαθίας 1-4

Μετά την προσθήκη παλιών, έμπειρων μελών αλλά και νέων η ομάδα δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει το βηματισμό της και προσφέρει ωραίο θέαμα και πολλά γκολ σε όσους την παρακολουθούν.
Σε ένα παιχνίδι που από τη μια μεριά η ομάδα του Σταυρού είχε μέσο όρο ηλικίας τα 18-20 χρόνια και μέσο όρο βάρους τα 60-70 κιλά η ομάδα μας είχε να αντιπαρατάξει μόνο τη μεγάλη πείρα, για μέσο όρο ηλικίας και βάρους καλύτερα να μην το αναφέρουμε. Έτσι λοιπόν μετά τα πρώτα πέντε λεπτά όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα πολύ όμορφο γκολ και άλλαζαν την μπάλα με μεγάλη ταχύτητα αλλλά και με πολύ καλή τεχνική όλα έδειχναν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ βαρύ για την ομάδα μας. Μάλιστα σε διάλογο που άκουσε ο Γκόγκος έλεγαν ότι η ομάδα μας δε θα αντέξει πάνω από 20΄λεπτά. Όμως μετά τα πρώτα 5-10 λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων άρχισε να την παίρνει η ομάδα μας με αποτέλεσμα να βρεθεί τουλάχιστον 5 φορές απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή στην σχεδόν κενή εστία και μόνο από άσχημα τελειώματα να μην μπορεί να σκοράρει. Βέβαια πριν τη λήξη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παύλο Α. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η μπάλα ανέβαινε πάνω κάτω συνεχώς και υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αυτή που κατάφερε να στείλει την μπάλα, μάλιστα τρείς φορές ήταν η ομάδα μας με τους Γκατζούφα, Κωστίκα και με τον Γκόγκο σε χτύπημα πέναλντι που κέρδισε ο Κωστίκας. Μ' αυτό τον πολύ πετυχημένο τρόπο έκλεισε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2013 και με τις καθιερωμένες ευχές έδωσε ραντεβού στις 15 ή 22 του Γενάρη.
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι είχαμε και δύο μυικούς τραυματισμούς του Λάντζου και του Δημόπουλου. Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου