Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

20α Ακριτίδεια

Ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι λέει: "Οι σαραντάρες είναι ίσον με δύο εικοσάρες" Δε θα το αμφισβητήσω, για να φτάσει να γίνει στίχος κάποια αλήθεια κρύβει. Όμως δε νομίζω σε καμιά περίπτωση "οι πενηντάρηδες να είναι ίσον με δύο εικοσιπεντάρηδες". Αυτό αποδείχτηκε και στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια τους Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η ομάδα της Άρτας αλλά και του Αγρινίου που έφτασαν στον τελικό έχοντας στη σύνθεσή τους εικοσιπεντάρηδες δε δυσκολεύτηκαν να ξεχωρίσουν και να δείξουν από τα πρώτα παιχνίδια ότι θα διακριθούν. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αν οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποίησαν είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί όπως ρητά το λέει ο κανονισμός της διοργάνωσης, αν όχι ...
Κωστίκας και Καραμούσας με τα παιδιά τους;

 Πέρα από αυτά πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που είχαν στη διάθεση των ομάδων άψογα γήπεδα με όλα τα απαραίτητα για να διεξαχθούν όμορφοι αγώνες. Ακόμη πολύ καλή ήταν και η διοργάνωση της δεξίωσης στο κέντρο "Μέγαρο" όπου παραβρέθηκαν όλες οι αποστολές και τιμήθηκαν οι πρωτεργάτες αυτού του θεσμού με πρώτο και καλύτερο τον δικό μας Παύλο Ακριτίδη.
 Παρόλο τις υψηλές θερμοκρασίες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με πολύ καλό θέαμα και πολλά γκολ και δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί. Ο τελικός έγινε ανάμεσα στην ομάδα του Αγρινίου και της Άρτας με νικητή την Άρτα με 2-0.
Η ομάδα μας μετά από πολλά χρόνια κατέβασε αποστολή με δεκαεννιά ποδοσφαιριστές ενώ πολλοί συνοδεύτηκαν από τις συζύγους και τα παιδιά θυμίζοντας παλιότερες εποχές. Χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογία στον όμιλό μας έτυχαν "οι ανανεωμένες" Άρτα και Αγρίνιο με αποτέλεσμα να έχουμε δύο ήττες και μια ισοπαλία με την περσινή πρωταθλήτρια, ομάδα των Τρικάλων.

Η ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Άρτας. (Ημαθία-Άρτα0-4)


Στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον του Αγρινίου προστέθηκε στην αποστολή και ο Παυλίδης.(Ημαθία-Άρτα0-5)
Η ομάδα στο τρίτο παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων δεν έχασε την καλή της διάθεση παρά τις δυο βαριές, πρώτες ήττες. (Ημαθία-Τρίκαλα 1-1) 

Ακούγοντας με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς Γκατζούφα



Άτυχος για μια ακόμη φορά ο Δημόπουλος αφού στον πρώτο αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα. Παρόλα αυτά ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την αποστολή.

Ο Τέλης πραγματικός βράχος δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα.






Ο Γκατζούφας παίρνει το βραβείο για τον Παύλο Ακριτίδη από εκπρόσωπο των Εκπαιδευτικών και του ωραίου φύλου.

Το καλάθι της ομάδας παραλαμβάνει ο έταιρος κόουτς Νίκος Γκόγκος. Παιδιά που βρίσκεται το καλάθι;




Αυτό Τέλη είναι το σήμα της νίκης; Γιατί γκολ φάγαμε περισσότερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου