Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δάσκαλοι Πιερίας-Δάσκαλοι Ημαθίας 2-2

Η ομάδα μας, εκτός των άλλων, φέτος δείχνει να έχει και χαρακτήρα. Τι και αν ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, τι και αν έμεινε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, τι και αν έχανε ευκαιρίες που δε χάνονται. Δεν τα παράτησε μέχρι το τέλος και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά και διεκδίκησε και τη νίκη αφού την τελευταία ευκαιρία του αγώνα την έχασε αυτή.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Παραλίας σε πολύ φιλικό κλίμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν στενούς δεσμούς φιλίας καθώς είναι οι δύο από τις τρεις που ξεκίνησαν το θεσμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από το αγωνιστικό πάθος και των δύο ομάδων. Αυτή που κατάφερε να προηγηθεί μετά από χτύπημα κόρνερ ήταν η ομάδα της Πιερίας. Η ομάδα μας είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος του ημιχρόνου με τον Κωστίκα, αλλά ο έμπειρος επιθετικός μας δεν έβαλε καλά το πόδι του και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ με την ομάδα μας πάλι να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Νίκο Γκόγκο που από πολύ πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Ο επιτελικός μέσος της ομάδας μας, που συνήθως πετυχαίνει γκολ από μεγάλες αποστάσεις, σ' αυτή την περίπτωση δεν τα κατάφερε φορτώνοντας, ίσως προσωρινά, άγχος στους συμπαίκτες του ότι δε θα καταφέρουν σ' αυτό το παιχνίδι να σκοράρουν. Όταν και ο διαιτητής, Πλάτωνας, έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα ίσως έξω από την περιοχή, εδώ να σημειώσουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ καλός αλλά δεν είχε γραμμές, η ομάδα της Πιερίας πέτυχε το δεύτερό της τέρμα και έδειξε να καθαρίζει το ματς. Όμως σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας με τον Γιώργο Καραμούζα κατάφερε να μειώσει. Αν και στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Φάνη Δημόπουλου στα τελευταία λεπτά πάλι ο Καραμούζας με ένα πολύ ωραίο πλασέ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στην τελευταία κιόλας επίθεση η ομάδα μας έβγαλε τρεις παίκτες στην επίθεση με τρεις αμυντικούς αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Το σφύριγμα της λήξης από τον αρκετά καλό ρέφερι, ελέγχεται μόνο για τον καταλογισμό του πέναλτι, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Η συνέχεια δόθηκε σε παραλιακή ταβέρνα όπου οι οικοδεσπότες δεξιώθηκαν  την ομάδα μας με τσίπουρο και θαλασσινά και δόθηκε υπόσχεση για νέο φιλικό σύντομα στην Ημαθία.
Οι δύο ομάδες στην οικογενειακή φώτο.



Ο παλαίμαχος Ξενόπουλος να εκμυστηρεύεται στον φίλο του Λάντζο ότι είναι από τα λίγα γήπεδα που δεν έχει παίξει στην καριέρα του.

Καραμούζας, Πανταζόπουλος, Δημόπουλος, Χαιριστανίδης αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Πιερίας

Με τσίπουρο, μπίρα και κρασί ολοκληρώθηκε η συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου