Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Δάσκαλοι Πιερίας-Δάσκαλοι Ημαθίας 3-4

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο του Κάτω Αγίου Ιωάννη Πιερίας έγινε μεταξύ των δύο ιστορικών, ποδοσφαιρικών συλλογών. Το πρώτο που έχουμε να επισημάνουμε είναι το πολύ καλό κλίμα μέσα στο οποίο διεξάγονται οι μεταξύ τους αγώνες. Το δεύτερο, που είχε το χθεσινό παιχνίδι, ήταν τα πολλά γκολ και το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες στους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ο Διαιτητής της συνάντησης, Πλάτωνας, ήταν κοντά στις φάσεις και σφύριξε αμερόληπτα(Παρόλο που είναι αρχηγός της Πιερίας). Μάλιστα σε δηλώσεις του, στο τέλος του παιχνιδιού, είπε ότι έπαιξε 40-60.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Ημαθίας να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες. Αφού οι επιθετικοί της δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα, οι παίκτες της Πιερίας κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και να χάσουν με τη σειρά τους κι αυτοί κι άλλες ευκαιρίες. Στα μέσα του ημιχρόνου ο Δημόπουλος από την Ημαθία ένιωσε τράβηγμα στη μέση και ζήτησε αντικατάσταση. Όσο περίεργο και αν ακούγεται ο τερματοφύλακας της Ημαθίας, Τέλης, ένιωσε ανακούφιση με την αντικατάσταση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της ομάδας. Στο τέλος του παιχνιδιού έλεγε ότι μερικούς συμπαίκτες του δεν τους έχει εμπιστοσύνη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα δεύτερο γκολ από την ομάδα της Πιερίας που έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι. Όμως η Ημαθία, δεν είχε πει την τελευταία λέξη, με συνεχείς επιθέσεις κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και αν προηγηθεί με 2-4. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μουταφίδης και Καραγιώργος. Το παιχνίδι απέκτησε πάλι ενδιαφέρον, όταν ο Χαιριστανίδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Βέβαια, ίσως περίμενε ότι ο τερματοφύλακας του δε θα έτρωγε το γκολ από την κλειστή του γωνία.
Στο τέλος, όμως του παιχνιδιού, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο τερματοφύλακας της Ημαθίας, Τέλης, έκανε μια πολύ δύσκολη και όμορφη απόκρουση και έτσι κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.  Ακόμη αξίζει να αναφέρουμε, την επανεμφάνιση του Γκατζούφα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, ο οποίος έδειξε ότι πατάει αρκετά καλά στο γήπεδο και θα βοηθήσει την ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο προς τις επιτυχίες.
Μετά το παιχνίδι η ομάδα της Πιερίας κέρασε μπίρες και αναψυκτικά τους φιλοξενούμενους σε καφετέρια του χωριού, όπου έδωσαν, οι αρχηγοί των ομάδων, την υπόσχεση για νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με 14 ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκε η ομάδα της Ημαθίας και έναν από τα φυτώρια της ομάδας(οι δύο δεν πρόλαβαν τη φωτογράφιση).

Οι δύο ομάδες λίγο πριν τη σέντρα. Το καλό κλίμα αποτυπώνεται στη φωτογραφία.

Οι δύο αρχηγοί Πλάτωνας, Λευτέρης. 

Η ομάδα της Πιερίας, με πολλές ελλείψεις όπως δήλωσε ο αρχηγός της.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου