Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκπαιδευτικοί Ημαθίας-Εκπαιδευτικοί Πιερίας 3-3

Μετά από ένα πολύ όμορφο αγώνα και μέσα σ' ένα πραγματικά φιλικό κλίμα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες πετυχαίνοντας συνολικά έξι γκολ.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση από την ομάδα της Πιερίας, όμως όσο περνούσε ο χρόνος τον έλεγχο του παιχνιδιού ανέλαβε η Ημαθία και έχασε τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ χωρίς να τα καταφέρει αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε μεγάλες αποκρούσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από την ομάδα της Ημαθίας όμως η Πιερία σχετικά γρήγορα ισοφάρισε. Ο Αναστασόπουλος που πέτυχε το πρώτο γκολ για την Ημαθία πέτυχε άλλα δύο, το δεύτερο με δυνατό διαγώνιο σούτ που λύγισε και τα χέρια του τερματοφύλακα, πέτυχε χατ τρικ και έδωσε καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του, που έδειχνε μετά από καιρό να ξαναγυρίζει στις νίκες. Η ομάδα της Πιερίας δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει και να έχει την ευκαιρία ακόμη και να γυρίσει το παιχνίδι. Ο προπονητής της Ημαθίας Γκατζούφας έμεινε στην καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και στα τρία γκολ που πέτυχε η επίθεση ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο μια έμπειρη και μεγάλη ομάδα να δέχεται δύο γκολ στο τέλος και να ισοφαρίζεται.
Μετά από καιρό συμμετείχε στην αποστολή ο Νίκος ο Γκογκος και ο προερχόμενος από εγχείριση Δημήτρης Τσιούχας,  όμως οι απουσίες πάλι ήταν αρκετές.
Μετά τον αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων κάθισαν σε τοπική καφετέρια να πιούν μια μπίρα για να δροσιστούν και να κλείσουν ένα νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της Πιερίας.





   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου