Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Δάσκαλοι Ημαθίας - Παλαίμαχοι Ερασιτέχνες Ημαθίας 3-2

Σε νέο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας, τη Δευτέρα 9-5 στο γήπεδο του Σταυρού, νίκησε την ομάδα των Παλαιμάχων με 3-2.
Ο αγώνας κρίθηκε, απαραιτήτως, να γίνει αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, για να δει ο κόουτς αν οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα διατροφής που τους έδωσε ή το έριξαν έξω.
Η ομάδα μας δείχνοντας πειθαρχία στις εντολές του παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση και προηγήθηκε με 2-0. Τα γκολ πέτυχε ο Μουταφίδης, ο οποίος λίγο έλειψε να πετύχει και χατ τρικ. Μάλιστα προβλημάτισε με την εμφάνισή του τον κόουτς ο οποίος προσανατολίζεται να του δώσει φανέλα βασικού και να αφήσει στον πάγκο άλλα αστέρια της ομάδας. Στη συνέχεια σε δυο στιγμές που η άμυνά μας αδράνησε δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δείχνοντας όμως μέταλλο η ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ένα τρίτο, όμορφο, γκολ με τον Νίκο τον Καραγιώργο και πήρε τελικά τη νίκη αφού οι αντίπαλοι στο τελευταίο λεπτό έχασαν πέναλτι. Οι δάσκαλοι είχαν παράπονα από τον διαιτητή Παντζερίδη ο οποίος σφύριζε σε κάθε οχ! του Παυλίδη από τους Ερασιτέχνες. Ενώ η αντίπαλη ομάδα τα είχε με τον λάιτσμαν Βασιλείου που με σηκωμένη συνεχώς τη σημαία τους έκοβε τις επιθέσεις τους.
Εδώ να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο έλειπαν τα ξεκούραστα πόδια και πνευμόνια αφού η ομάδα μας είχε μόνο δύο αλλαγές. Ευχάριστο γεγονός ήταν η ενσωμάτωση στην αποστολή του Γουργούρη που ήρθε από τα Ορμύλια Χαλκιδικής για να παίξει, ενώ ο Λάντσος, που εμφανίστηκε και αυτός για πρώτη φορά, χρειάστηκε να απειληθεί ότι θα ζεσταίνει τον πάγκο της ομάδας αν επιλέξει να πάει στην πρόβα χορού που είχε και να μην παρουσιαστεί στο παιχνίδι.
Στο ημίχρονο αποφασίστηκε να αρχίσουν να ετοιμάζουν τα μέλη της ομάδας το σάκο τους για το πρωτάθλημα της Λαμίας, όπως και 30€ που χρειάζεται να δώσουν στην επόμενη συνάντηση για την προκαταβολή, που είναι αναγκαία, για το κλείσιμο του ξενοδοχείου.
Νέα φιλική συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 13-5-2016 στον Άι- Γιάννη Πιέριας με αντίπαλο την ομάδα των δασκάλων της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου