Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Πιερία-Ημαθία 2-1

Την Τετάρτη 6-5-2015 η ομάδα μας σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την ομάδα της Πιερίας γνώρισε την ήττα με 2-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και διεξήχθη σε πολύ φιλικό και καλό κλίμα. Η ομάδα της Πιερίας ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με τη δυνατότητα να κάνει πολλές αλλαγές αφού κατέβασε 18άδα προηγήθηκε με 2-0 και φαινόταν ότι θα επικρατούσε άνετα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει με τον Μουταφίδη μετά από καταπληκτική ασίστ του Παυλίδη, που έδειξε μεγάλο αλτρουισμό και πνεύμα συνεργασίας.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα της Πιερίας μας κέρασε μπίρες και αναψυκτικά και συζητήσαμε για την πορεία της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Ακριτίδεια" που φέτος θα διεξαχθεί στην Ξάνθη.
Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά κατέβηκε με πολλές ελλείψεις, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές της, την τελευταία στιγμή, αντιμετωπίζουν δυσκολίες να παρευρεθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Ο προπονητής κ. Γκατζούφας δήλωσε ότι η υπομονή του εξαντλείται και δε θα έχουν πολλές ευκαιρίες όσοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Το επόμενο φιλικό της ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου