Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εκπαιδευτικοί Πιερίας-Εκπαιδευτικοί Ημαθίας 1-2

Ένα πολύ ωραίο αγώνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που γέμισαν τις κερκίδες του Δημοτικού Στάδιου Σβορώνου. Εκείνοι μάλιστα που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν οι Βένετοι της Ημαθίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Πιερία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να είναι αρκετά καλύτερη και να επισκέπτεται συχνά την εστία της Ημαθίας, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση. Αντίθετα ο διαιτητής αρνήθηκε ένα πέναλντι στην Ημαθία σε ανατροπή του Δ. Τσιούχα. Στο δεύτερο ημίχρονο   η ομάδα της Ημαθίας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και να αρχίζει να προβληματίζει τους Κατερινιώτες. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα της Πιερίας άνοιξε το σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Ενώ ο αγώνας βάδιζε προς το τέλος και δε φαινόταν το αποτέλεσμα να αλλάζει σε δύο φάσεις κατάφερε η ομάδα μας να ισοφαρίσει αρχικά με κεφαλιά  του Ραφαήλ Μπαντή και να φτάσει στην ανατροπή και στην νίκη   με τον Σάκη το νέο της αστέρι. Μάλιστα το πανηγύρισε έξαλα βγάζοντας την μπλούζα του και κάνοντας το γύρο του θριάμβου με αποτέλεσμα να δεχτεί την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Το σφύριγμα βρήκε την Ημαθία να πετυχαίνει μια νίκη γοήτρου και τόνωσης του ηθικού της μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων.
Η φιλοξενία ήταν άριστη και το κλίμα πολύ φιλικό. Μάλιστα ο αρχηγός της Πιερίας, Πλάτωνας, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο τερματοφύλακας χαριτολογώντας έλεγε ότι αυτός έδωσε τα δύο γκολ στην Ημαθία σε ένδειξη φιλίας και ανωτερότητας.


Ο διαιτητής με μεγάλη εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο σκόρερ της ισοφάρισης Ραφαήλ.


Ο Κωστίκας ενώ ήταν έτοιμος να διαγραφεί εμφανίστηκε και δε παρέλειψε αμέσως να φωτογραφηθεί.

Η ομάδα έδειξε να έχει βάθος στον πάγκο αφού πολλά από τα αστέρια της δεν ξεκίνησαν το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου