Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA ΜΗΝΥΜΑTA

Αγαπητοί συνάδελφοι,

του συλλόγου Εκπαιδευτικών Τρικάλων και της οργανωτικής επιτροπής διεξαγωγής  του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία «16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2013», που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη σας, το διάστημα 26-30 Ιουνίου 2013, σας εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια για την πετυχημένη από κάθε άποψη διοργάνωσή σας. Σας αξίζουν πραγματικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ. Με τις προσπάθειές σας πετύχατε να αναβαθμίσετε το θεσμό και να στείλετε μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά παράλληλα και πρόκλησης για τον επόμενο διοργανωτή.

Επιβεβαιώσατε, πως ο αθλητισμός είναι το μέσον για την ανάπτυξη κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που έχουν τη δύναμη να ενώνουν και να εκπέμπουν μηνύματα συναδέλφωσης, φιλίας, καλοσύνης και ανθρωπιάς, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας. 

Σε όλους τους εμφανείς και αφανείς ήρωες της αξιόλογης αυτής προσπάθειας αξίζουν πραγματικά ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ 17α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟ 2014 (25-29 ΙΟΥΝΙΟΥ).

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ





ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου Εκπαιδευτικών Χαλκίδας, σας συγχαίρουμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π.Ε. με την ονομασία «16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ», που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα το διάστημα 26-30 Ιουνίου 2013.

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στα 17α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ στην πόλη της Πρέβεζας τον Ιούνιο του 2014.

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου